GDPR - IF Hagen Skidklubb - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här nedan. 


 För att säkerställa att medlemmarnas personuppgifter är korrekta bör medlemmar kontinuerligt hålla sina uppgifter uppdaterade. Enklast är att logga in via IdrottOnline och se över sina uppgifter. Vid problem går det även att mail sina nya uppgifter till mailen nedan. 


Vi vill tydliggöra medlemmens rättigheter. Läs mer om detta i dokumentet "Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter", se nedan. 

 

En av medlemmens rättigheter är rätt till registerutdrag. Alla medlemmar kan via IdrottOnline själva logga in och ta fram sitt egna registerutdrag. Begäran kan också lämnas skriftligen, då via mallen "Mall för formulär för begäran av registerutdrag", se nedan. Se kontaktuppgifter längst ned. 

 

Kontaktuppgifter - This is a mailto link

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 23:01
Skribent: Magnus Calestam
Epost: Adressen Gömd

 

 

Medlemsskap:

Bli medlem? Klicka på loggan nedan.

Medlemsskap IF Hagen Skidklubb

 

Partners:

 

Sponsorer:

iP1

 

Skanna bilden nedan i din Messenger-app för att chatta med oss. 

Postadress:
IF Hagen SK - Skidor
Rickard Nordlöf, Klagstorpsvägen 33A
54157 Skövde

Kontakt:
Tel: 0767778222
E-post: This is a mailto link

Se all info