Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Fyll i formuläret nedan för att göra en medlemsansökan.

Medlemsavgiften för rubricerat år är:

  1. Familj inkl. hemmaboende barn under 21 år; 450 kronor
  2. Vuxna fr.o.m 21 år; 300 kronor
  3. Ungdom; 150 kronor
  4. Stödjande medlem, deltar ej som aktiv i träning/tävling; 150 kronor
  5. Hedersmedlem; Gratis

Medlemsskapet gäller från den dag din betalning är bokförd på föreninges konto. Det samma gäller föreningens medlemsförsäkring. Medlemskapsåret gäller mellan 1 juli till 30 juni. 

Den enskilde medlemmens förmåner avgör den samme utifrån egna utfästelser/grad av åtagande. Detta dokumenteras i ett formulär, benämnd avsiktsförklaring. Vidare information om Avsiktsförklaringen hittar du på följande länk:

Gör inbetalningen på föreningens Bankgiro nr: 360- 5201 eller genom att Swisha till nr: 123 520 05 55. Märk inbetalningen med ditt namn.

  

OBS! Om du vill tävla för oss måste du markera de grenar som du vill medverka i. Vi föreslår att du väljer både Längdskidor och Rullskidor.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
IF Hagen SK - Skidor
Liselotte Walsund, Körsbärsvägen 39
54147 Skövde

Kontakt:
Tel: 0767778222
E-post: This is a mailto link

Se all info