Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


18 nov kl 19:30-21.00 Denna inbjudan vänder sig i första hand till tävlingsarrangörer och kommer från Svenska skidförbundet.
 
Nedan finner ni inbjudan till det digitala årsmötet
 
Med tanke på de förändrade restriktionerna så har Borås GIF tyvärr beslutat sig för att ställa in nästa helgs planerade VSF träningsdag hos dom. Se deras info nedan
 
Under rådande restriktioner kan inte det planerade årsmötet 11/11 genomföras. Årsmötet kommer nu att genomföras digitalt den 2:e december 2020. Inbjudan kommer inom kort
 
Pga ett fel så ber vi alla som har anmält sig till denna träff att göra det igen då anmälningar inte har registrerats. OBS Viktigt att välja klass.
 
Borås GIF och Västergötlands Skidförbund inbjuder till Träningsdag den 14 november Alla distriktets 13-16 åringar är välkomna till en träningsdag hos Borås GIF. Vi skall se till att testa på den nyinvigda multiarena och ha en massa kul utmaningar.
 
På skidtinget i Falköping igår enades vi om att VSF inte skall arrangera detta läger i år pga pandemin trots stort intresse.
 
Nu är även de kompletterande riktlinjerna för tävlingsverksamhet och hantering av publik vid evenemang klara och har publicerats på skidor.com. Dessa finns även på länkar nedan
 
Nedan finner ni nbjudan till VSF:s Årsmöte onsdagen den 11/11 i Ulricehamn
 

Inbjudan skidting

(2020-10-05 18:19)
Nedan finner ni inbjudningarna till årets skidting 21/10 i Falköping
 
Två år i rad har Västergötlands skidförbund arrangerat ett distriktsläger för ungdomar 15-16 på snö i Sjusjön Norge. Planen är att även i år erbjuda detta läger. Om det kan bli Sjusjön pga reserestriktioner återstår att se. Svenska alternativ finnes.
 

Viktiga datum

(2020-09-29 19:10)
Västergötlands uppskjutna skidting kommer att hållas I Falköping ons den 21/10 Årsmötet kommer att hållas i Ulricehamn ons den 11/11 Inbjudningar kommer inom kort
 
Hej Finns fortfarande en del platser kvar på vår utbildning i Nässjö 16-18 oktober! Det gäller Ungdomstränarutbildningen SKIDTRÄNA 13-16år. Se inbjudan nedan på länken:
 
Hejsan! I höst så anordnar NIU i Ulricehamn en besöksdag med efterföljande träningsdag för de som är intresserade den 21-22 oktober. Se info nedan.
 
Välkommen till Alpint USM barmarksläger i Ängelholm 28-29 Augusti se länk nedan
 

 

 

Medlemsskap:

Bli medlem? Klicka på loggan nedan.

Medlemsskap IF Hagen Skidklubb

 

Partners:

 

Sponsorer:

 

 

Skanna bilden nedan i din Messenger-app för att chatta med oss. 

Postadress:
IF Hagen SK - Skidor
Rickard Nordlöf, Klagstorpsvägen 33A
54157 Skövde

Kontakt:
Tel: 0767778222
E-post: ifhagensk@gmail.com

Se all info