Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning och prisutdelning

29 MAJ 2022 22:48
Den 23 april kunde klubben åter genomföra den årliga avslutningen efter några år med uppehåll på grund av pandemin. Träffen inleddes med en 5-kamp följt av grillning och prisutdelning. Priser med motivering gick till följande personer.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2022 22:48

Årets Hagenit 20/21 - Magnus Calestam 

Årets Hagenit 2020/2021 tilldelas en person som under många år vigt stora delar av sitt liv till att främja IF Hagen. Med enormt engagemang och en stor portion av noggrannhet är du en nyckelperson inom de flesta områden i föreningen. Utan dig hade föreningen inte varit det den är idag. Vi vill särskilt framhäva den enorma mängden tid du lägger i alla olika sammanhang för föreningen men också ditt sätt att vara som har varit en stor faktor till att skapa en sammanhållning i föreningen och t.ex. gett förutsättningar för den träningsgrupp som nu är aktiv.
Vi är dig evigt tacksamma.

 

Årets Hagenit 21/22 - Hanna Nordlöf 

”Årets Hagenit är en stor anledning till klubbens lyckade barnträning under säsongen som varit. Förutom att ha tagit en ledarroll har hon jobbat aktivt för att ge fler barn möjligheten att testa på längdskidor. Detta genom att på eget initiativ sökt bidrag för att finansiera både skidor och annan utrustning till barnverksamheten. Hon har även synliggjort klubben på ett föredömligt sätt då hon bland annat varit med under "alla på snö" där skolungdomar i Skövde kommun fått chansen att testa på längdskidor. Vi är mycket tacksamma för din insats!”

Årets Prestation 20-22 - Magnus Calestam

Efter flera starka prestationer under senaste säsongerna som gått är det givet att du skall tilldelas årets prestation. Med en förmåga att pressa dig till det yttersta och plocka fram det lilla extra har du uppnått fina resultat, så som en 12:e plats i Moraloppet och en 113:e följt av en 114:e plats i Vasaloppet. Du är ett stort föredöme för klubbens aktiva.

 

Årets Utveckling 20/21 - Johan Sundlöf

”Årets utveckling 2020/2021 tilldelas en person som under flera års tid har tagit stora steg framåt. Din utveckling under säsongen är minst sagt imponerande vilket också visades svart på vitt med din kvalificering till startled 1 i Vasaloppet. Ditt hårda slit och din enorma träningsmoral gör dig till en förebild för alla aktiva i föreningen.”

 

Årets Utveckling 21/22 - Henrik Nordström

Årets utveckling 2021/2022 tilldelas en person som visade en markant förbättring mot slutet av rullskidssäsongen. I början av snösäsongen fanns inte riktigt samma kapacitet men mot slutet av säsongen visar dock resultaten på tävlingarna tydligt den utveckling som är gjord. Grattis till en imponerande 574:e plats i Vasaloppet.

Skribent: admin
E-post: Adressen Gömd

 

 

Medlemsskap:

Bli medlem? Klicka på loggan nedan.

Medlemsskap IF Hagen Skidklubb

 

Partners:

 

Sponsorer:

 

 

Skanna bilden nedan i din Messenger-app för att chatta med oss. 

Postadress:
IF Hagen SK - Skidor
Magnus Calestam, Ekebacksvägen 14
54148 Skövde

Kontakt:
Tel: 0767778222
E-post: This is a mailto link

Se all info